Az időtálló, modern megoldás

Beltéri festés, falfestés

Legyen szó lakásról, házról, vagy irodáról, egy minőségi, professzionális beltéri festés újjá varázsolhatja az ingatlant. Ha csupán egy tisztasági festésről van szó, akkor is mindig izgalommal várjuk, hogy végre elkészüljön és friss, higiénikus, igényes környezetben tölthessük mindennapjainkat. Ha az Ön falaira is ráférne egy szép festés, de nem ért hozzá, a legjobb helyen jár…

Kérek ajánlatot most!

A beltéri festés előnyei:

 • Időtálló
 • Kiváló fedést biztosít
 • Ellenáll a pornak
 • Sok közülük már modern, lemosható, könnyen tisztán tartható
 • Könnyen felvihető
 • Sok, ma kapható festék már penész gátló hatású is.

A festék kiválasztásakor érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen szín és milyen falfesték kerüljön a falra, milyen funkciót fog betölteni az adott helyiség.
A T-N Home Kft. a beltéri festés előtt segít kiválasztani a helyiség adottságaihoz leginkább megfelelő festéket és a festés optimális módját. Önnek csak el kell mondania, hogy milyen végeredményt szeretne viszont látni otthonában, irodájában, ingatlanjában és mi megvalósítjuk.

Teendők a térkövezés előtt:

 • A helyszíni felmérés után, ügyfeleinkkel minden alkalommal egyeztetünk a méretekkel, a lerakni kívánt anyaggal és minden aprólékos elképzeléssel, kéréssel kapcsolatban.
 • Elkészítjük a kivitelezési tervet a folyamatról: mit fogunk csinálni, milyen anyagokkal, milyen rétegrenddel készül majd a térkő.
 • Mellékeljük a teljes árat, részletesen, pontosan, apró betűk nélkül.
 • Ha minden megfelel, a terv elfogadása után megkötjük a szerződést és a megbeszélt időpontban kitelepülünk a helyszínre.

A térkövezés menete:

 1. A tökéletes térkő titka a megfelelő rétegezés kialakítása. Amennyiben szükséges, elvégezzük a terep előkészítését.
 2. Eltávolítjuk a szükségtelen elemeket – földréteg, bokrok, régi burkolatot stb. Az igénybevétel ismeretében, BobCat és kézi erő segítségével mélyítjük a területet 15-80 cm-ig. A mélység függ a kívánt teherbírástól: gyalogos, személygépkocsi, esetleg tehergépjármű fog közlekedni rajta.
 3. Miután kimélyítettük a területet és minden, nem oda illő dolgot eltávolítottunk, lézeres szintmérő segítségével beállítjuk a tükröt, a vízelvezető lejtést, majd vibrációs géppel ledöngöljük a talajt.
 4. Ezt követően elkészítjük a betonszegélyt, amely biztosítja majd a kavicságyazat megfelelő tartását a térkő alatt. A szegélykő típusa függ attól, hogy milyen felhasználásra fog kerülni a térkő burkolat (autó beálló, közlekedő járda, díszítő elem, stb.) A szegélykő mérete az általános felhasználáshoz 1 méter hosszú, 5 cm vastag és 20-25 cm magas.
 5. A föld tömörítése után ennek megfelelően kavicsréteg kerül leszórásra, bedolgozzuk a durva, nagy szemű kavicstól kezdve a 0,4-es méretig, hogy tökéletesen egyenes réteget kapjunk.
 6. A rétegrendet vibrációs munkagéppel még egyszer tömörítjük, hogy az eredmény életre szóló legyen. Csak ezen alapok elvégzése után jöhet a térkő lerakása, ami maximális tapasztalatot és precizitást igényel. A lerakott térkő és szegély pontos találkozása az egyik legfontosabb a térkövezésben.
 7. A térkő egymás mellé illesztése során figyelni kell a térközök kialakítására, amit térkő homok besöpréssel töltünk majd fel.
 8. Figyelni kell a térkő formák pontos, szabályos összeillesztésére, majd  utolsó lépésként levibráljuk a területet.

A munka elvégzése után nem maradt más hátra, mint hátradőlni és élvezni a látványt és azt a gondtalan életet, amit a térkő az ott lakók számára ad.

Látható, hogy a térkövezés minden esetben maximális szaktudást és tapasztalatot igényel, cégünk pedig mindezeknek teljes egészében eleget tesz.

Árajánlat kéréshez vagy kapcsolatfelvételhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot.

Természetesen az űrlap mellett telefonon is érdeklődhetsz, ebben az esetben kérlek jelezd felénk, hogy küldtél már nekünk levelet is.

Azonnali kérdések esetén keress minket az alábbi telefonszámon: 

Telefonszámunk: +36 30 521 8503