Új életre keltjük lakását

Home staging Budapest

Szeretné eladni vagy rövid távra kiadni lakását, de nem tudja hogyan kezdjen neki? Pontosan tudja, hogy mik a a lakása valódi értékei? Teljesen tisztában van az aktuális ingatlanpiaci igényekkel? Ha a fenti kérdések némi bizonytalanságot keltenek Önben, akkor válassza a Home Staging szolgáltatásunkat!

Home Staging lakáseladásnál

Ha szeretné eladni lakását, de alig van érdeklődő vagy a helyszíni megtekintés után kapott ajánlatok egytől-egyik csalódást okoznak és úgy érzi, hogy már csak az elképzelt ár alatt lehet túladni az ingatlanon, akkor ideje segítséget kérni egy profi csapattól!

Otthont egy életre választunk…

Éppen ezért egy adott kategórián belül nem az árkülönbség lesz a döntő tényező, hanem inkább az, hogy mennyire tudjuk elképzelni jövőnket, életünket, családunkat a megtekintett lakásban. Ezt a jövőképet homályosítják el azok a régi bútorok, azok a ki nem javított hibák, azok a személyes dolgok és az a megannyi apróság, amik még jelenleg is ott éktelenkednek az érdeklődők szeme előtt.

A T-N Home csapata professzionális módon varázsolja át a lakást, hogy gyorsabban és jobb áron találjon vevőt.

Helyszíni felmérést követően meghatározzuk a jelenlegi piaci értéket és meg tudjuk mondani, hogy egy adott beruházás / felújítás milyen mértékben képes növelni ezt a számot. Tudjuk hogyan aknázzuk ki a szobák rejtett lehetőségeit, kijavítjuk a felmerülő hibákat és kiemeljük a lakást a szürke rengetegből. Így a potenciális vásárlók pont olyannak látják majd, mint amilyennek szeretnék. 

A befektetett összeg 100%-ban megtérül. Sőt! Akár jelentős nyereség is elérhető!

Tapasztalataink alapján a home staging-re költött összeg teljes egészében megtérül, de sok esetben, az eredmény hatására, a befektetést is meghaladó nyereséggel kell számolni.

Ne engedje hát, hogy az elhúzódó lakáseladással járó terhek időt és pénzt raboljanak Öntől! Kérjen tőlünk időpontot és mi felkészítjük az eladásra!

Rövid / hosszú távú lakáskiadás Home staging-el…

A lakás kiadása is sokkal egyszerűbbé válhat a jövőben. Segítünk megtalálni azt a célközönséget, akik az ingatlan paraméterei alapján a legnagyobb valószínűséggel lehetnek az Ön vásárlói. A berendezést és a stílust már a célközönség ismeretében alakítjuk ki, hogy a lakás sose álljon üresen…

A lakás felkészítése

A T-N Home és a Home Staging

1

A kapcsolatfelvételt követően, előre egyeztetett időpontban, a helyszínen személyesen mérjük fel a lakást és a környéket.

2

Értékbecslés készítése: meghatározzuk a jelenlegi piaci értéket, és megmondjuk mennyit érhet a lakás egy adott befektetést követően.

3

Célközönség meghatározása: megmondjuk, hogy nagy valószínűséggel kik lesznek a potenciális vásárlók vagy bérlők.

4

Stílus meghatározása: fontos olyan stílusban berendezni a lakást, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle és megfeleljen a célközönség elképzeléseinek.

5

Felújítási terv: dokumentációt készítünk az elvégzendő munkákról és a felmerülő költségekről. Felvázoljuk a módosítási javaslatokat annak érdekében, hogy ideális ár/érték arányú eredmény szülessen.

6

Eladás / kiadás: a kivitelezés után opcionálisan készíthetünk minőségi, jól beállított képeket és természetesen tudunk segíteni a lakás eladásában is. Így lesz teljes körű a szolgáltatásunk.